eXTReMe Tracker

Routebeschrijving

Vanuit de richting Nijmegen/Venray
Vanuit de richting Venlo
Vanuit de richting Eindhoven

Via bovenstaande links kunt u een routebeschrijving vinden vanuit deze richtingen. Als u een persoonlijke routebeschrijving naar Hobbies wilt, dan kunt u het onderstaand formulier invullen en op de "Plan Route"-knop klikken.

Klik op de"Locatie"-knop om direct een online kaartje te zien met de locatie van Hobbies; u hoeft het formulier dan niet in te vullen.


Adres: 
Postcode:
Plaats: 

Vanuit de richting Nijmegen/Venray

Rijdt via de A73 richting Venlo, vervolgens neemt u afslag 11 Horst. Aan het einde van de afrit gaat u rechts af. Vervolgens gaat u op de rotonde rechts af en bij de volgende rotonde recht door. Na 400 meter gaat u linksaf de parkeerplaats op (parkeerplaats Hoofdstraat nabij Jan Linders). Hier kunt u de auto parkeren en vervolgens loopt u de Kerkstraat in (tussen Marskramer en Intertoys) en gaat u linksaf. 50 Meter verder vindt u aan uw rechterzijde Hobbies.

Vanuit de richting Venlo

Rijdt via de A73 richting Venray/Nijmegen, vervolgens neemt u afslag 11 Horst. Aan het einde van de afrit gaat u links af. Vervolgens gaat u op de rotonde rechts af en bij de volgende rotonde recht door. Na 400 meter gaat u linksaf de parkeerplaats op (parkeerplaats Hoofdstraat nabij Jan Linders). Hier kunt u de auto parkeren en vervolgens loopt u de Kerkstraat in (tussen Marskramer en Intertoys) en gaat u linksaf. 50 Meter verder vindt u aan uw rechterzijde Hobbies.

Vanuit de richting Eindhoven

U neemt de A67 richting Venlo. Neem vervolgens de afslag naar de A73 richting Venray/Nijmegen. Op de A73 neemt u afslag 11 Horst. Aan het einde van de afrit gaat u links af. Vervolgens gaat u op de rotonde rechts af en bij de volgende rotonde recht door. Na 400 meter gaat u linksaf de parkeerplaats op (parkeerplaats Hoofdstraat nabij Jan Linders). Hier kunt u de auto parkeren en vervolgens loopt u de Kerkstraat in (tussen Marskramer en Intertoys) en gaat u linksaf. 50 Meter verder vindt u aan uw rechterzijde Hobbies.

created by proximedia
Deze website is gemaakt door Martijn Fransen - Proximedia