eXTReMe Tracker

Producten - Scrapbooking

Scrapbooking, het klinkt u wellicht onbekend in de oren maar daar gaat zeker verandering in komen. Deze hobby-verslaving uit de Verenigde Staten is inmiddels ook in ons land geïntroduceerd, en met succes! Inmiddels maken ook hier vele mensen de mooiste kunststukken van hun foto albums.
Vol trots mogen we dan ook zeggen dat Hobbies de grootste scrapbook collectie heeft van heel Noord-Limburg. Naast bijna 200 soorten papier vindt u bij ons bijna alles wat u nodig heeft om deze schitterende hobby zelf te gaan beoefenen.
Mocht u nog twijfelen hoe te beginnen dan kunt u uiteraard van onze kennis gebruik maken. Daarnaast verzorgt Hobbies enkele keren per jaar een grote scrapbook workshop voor beginners en gevorderden. De cropavond vind één keer per maand plaats in de winkel vanaf 19.30 uur. Op de nieuwspagina kunt u kijken welke cropavonden er de komende periode gepland staan. Voor deze crop avonden hoeft u zich niet vooraf aan te melden maar kunt u gewoon naar de winkel komen. Gezellig met elkaar knutselen waarbij u gebruik kunt maken van de materialen in de winkel.

created by proximedia
Deze website is gemaakt door Martijn Fransen - Proximedia